M. Smet

Werkwijze

Uw bouwplan realiseren, dat is mijn vak. Ik help graag om uw verbouw en onderhoudswerk zorgeloos tot een goed eindresultaat te brengen. Aanpak is betrouwbaar, gestructureerd en overzichtelijk.

Stap 1

Samen met u neem ik globaal de werkzaamheden door en inventariseren wat nodig is om uw bouwplan te realiseren.

Stap 2

Na het bespreken van de werkzaamheden meten we meestal direct de ruimte(s) in, zodat ik de exacte maatvoering kan opnemen in de offerte. Dit voorkomt verrassingen achteraf.

Stap 3

Na de inventarisatie ga ik aan de slag met de calculatie. Het maken van een offerte neemt soms dagen tot enkele weken tijd in beslag. Als ik alle gegevens ontvangen heb, krijgt u van mij een zeer uitgebreide en gespecificeerde offerte. Per ruimte staan alle werkzaamheden per onderdeel vernoemd met de aantallen, m¹ en m², zodat u exact weet wat er uitgevoerd en geleverd wordt en wat u krijgt.

Stap 4

U gaat akkoord met de offerte. In overleg met u maak ik een (dag)planning vanaf startdatum tot oplevering. Het is in uw en mijn belang dat deze planning aangehouden wordt, Uitzonderingen daargelaten (bijv. ziekte of onwerkbaar weer). Ik zal altijd contact met u opnemen als ik verhinderd ben.

Stap 5

De realisatie is een feit. En of het nu om een grote of kleine klus gaat, u hebt gedurende de uitvoering regelmatig contact. Dat is voor u én voor mij wel zo prettig. Het kan zijn dat u gedurende de realisatie aanvullende bouwwensen heeft, ik geef hiervan altijd eerst een prijsopgave voordat ik aan de slag ga. Op die manier komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Stap 6

De klus is geklaard. Vervolgens lever ik het werk aan u op. Samen met u lopen we het afgeleverde werk na. Eventuele opleverpunten worden verholpen en vervolgens tekent u voor akkoord en voldoet u de laatste termijn. Mijn werk zit erop, maar u mag natuurlijk altijd bellen voor informatie, vragen of advies.